Meteen na de steekpartij staat de politie met meerdere wagens op de stoep voor de Albert Heijn-supermarkt waar twee medewerkers zijn neergestoken.
Volledig scherm
PREMIUM
Meteen na de steekpartij staat de politie met meerdere wagens op de stoep voor de Albert Heijn-supermarkt waar twee medewerkers zijn neergestoken. © Bert Jansen

Eindhovense Albert Heijn waar personeel werd neergestoken al jaren overspoeld door criminaliteit

EINDHOVEN - Drugsdealers, verslaafde daklozen, Oost-Europese dievengildes: de Albert Heijn aan het 18 Septemberplein in hartje Eindhoven krijgt ze dagelijks voor de kiezen. Het is geen toeval dat juist hier vorige week twee medewerkers werden neergestoken toen zij een winkeldief aanspraken. „Dit is geen doorsnee buurtsuper.”

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Han Wijn uit Eindhoven wacht met vrouw uren in vliegtuig op Schiphol na vakantie in Zuid-Afrika
  PREMIUM

  Han Wijn uit Eindhoven wacht met vrouw uren in vliegtuig op Schiphol na vakantie in Zuid-Afri­ka

  EINDHOVEN - Bijna 10,5 uur gevlogen, daarna noodgedwongen nog ruim 4 uur in het vliegtuig moeten blijven zitten op Schiphol en vervolgens uren wachten op een testuitslag. Zonder eten. Zonder te weten wat er daarna gaat gebeuren. De 51-jarige Eindhovenaar Han Wijn en zijn vrouw Monique (50) zijn vrijdagmiddag en -avond allerminst blij. ,,We hebben een prachtige vakantie in Zuid-Afrika gehad, maar nu zitten we enorm te balen. Dit is niet prettig.”