Bshina is dit jaar een van de gezichten in de Serious Request-actie van 3FM, waarvan het geld dit jaar naar Het Gergeten Kind .gaat.
Volledig scherm
PREMIUM
Bshina is dit jaar een van de gezichten in de Serious Request-actie van 3FM, waarvan het geld dit jaar naar Het Gergeten Kind .gaat. © Charlotte Verhagen/DCI Media

Eindhovense Bshina gezicht van 3FM Serious Request: ‘Elk kind moet gewoon plezier kunnen maken’

met videoEINDHOVEN - De 13-jarige Bshina uit Eindhoven is dit jaar een van de drie gezichten van 3FM Serious Request. De dj’s nemen vanaf 18 december hun intrek in het Glazen Huis in Amersfoort om geld in te zamelen voor Het Vergeten Kind. Bshina weet wat het betekent zo’n kind te zijn en zet zich er met veel plezier voor in.

  1. Dit staat PSV de komende maanden op transfergebied allemaal te wachten, Stewart kan aan de bak
    PREMIUM

    Dit staat PSV de komende maanden op transferge­bied allemaal te wachten, Stewart kan aan de bak

    Na het transfervuurwerk van deze winter trekken de rookwolken boven het Philips Stadion langzaam maar zeker op. PSV heeft de selectie weer rond, al zijn er nog vraagtekens over het niveau van een aantal spelers en de kern die zij vanaf nu onder trainer Ruud van Nistelrooij kunnen vormen. PSV verloor met Cody Gakpo en Noni Madueke veel dreiging en rendement en het is de vraag of Thorgan Hazard of de anderen dat kunnen opvangen.