Het was nog donker buiten toen Veer Schutte woensdagochtend haar eerste klant ontving in kapsalon Elf Elf 040 aan de Breitnerstraat in Eindhoven
Volledig scherm
PREMIUM
Het was nog donker buiten toen Veer Schutte woensdagochtend haar eerste klant ontving in kapsalon Elf Elf 040 aan de Breitnerstraat in Eindhoven © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Eindhovense kapster al om 05.30 uur aan het werk: 'Als een kind zo blij dat ik weer mag knippen’

EINDHOVEN - ,,Alsof je als een klein kind naar een verjaardagsfeestje mag.” Zo omschrijft Veer Schutte van kapsalon Elf Elf 040 in Eindhoven het gevoel waarmee ze woensdagochtend op de fiets stapte naar de Breitnerstraat. Om 05.30 uur was ze al aan het werk om een half uur later haar eerste klant met een ‘coupe ravage’ te ontvangen.

 1. ‘Rockorkestje’ Komatsu mag podium Effenaar op: ‘Eindhovenser kan bijna niet’
  PREMIUM

  ‘Rockor­kest­je’ Komatsu mag podium Effenaar op: ‘Eindhoven­ser kan bijna niet’

  EINDHOVEN - Het is nog moeilijk voor te stellen, maar zondag 25 april wordt er in de grote zaal van de Effenaar weer opgetreden voor publiek. 130 zittende mensen aanschouwen die avond een - direct uitverkocht - optreden van de Eindhovense stonermetalband Komatsu. ,,Ze hadden voor iedere andere artiest kunnen kiezen, maar de keuze is op ons gevallen. Dat voelt goed”, weet bassist Martijn Mansvelders.
 2. Nieuwsoverzicht | Terrassen ontruimd tijdens horeca-acties - Streep door Indoor Brabant wegens paardenvirus
  PREMIUM

  Nieuwsover­zicht | Terrassen ontruimd tijdens horeca-ac­ties - Streep door Indoor Brabant wegens paardenvi­rus

  In heel Brabant hebben ondernemers dinsdag massaal hun terrassen op straat gezet. Op de meeste plaatsen uit vorm van protest, zonder echt open te gaan. Een aantal cafés in Breda ging echter wel open en het terras stroomde gelijk vol, maar na een halfuur greep de gemeente in. Verder heeft Indoor Brabant opnieuw een domper te verwerken gekregen; het paardensportevenement kan ook dit jaar niet doorgaan vanwege een 'bijzonder agressief’ virus. Dat en meer in het nieuwsoverzicht van dinsdag.
 1. Truckers leggen werk neer: 'We willen een betere cao'
  Play

  Truckers leggen werk neer: 'We willen een betere cao'

 2. Bestelbus verwoest door brand in Oss
  Play

  Bestelbus verwoest door brand in Oss