Op Park Forum bij Meerhoven in Eindhoven verrijst een enorme tijdelijke camping. Hier overnachten volgende week zo'n 2500 studenten tijdens de introductieweek van Fontys.
Volledig scherm
PREMIUM
Op Park Forum bij Meerhoven in Eindhoven verrijst een enorme tijdelijke camping. Hier overnachten volgende week zo'n 2500 studenten tijdens de introductieweek van Fontys. © Bert Jansen/DCI Media

Enorm tentenkamp in opbouw in Eindhoven, slaapplek voor zo’n 2500 studenten tijdens introductie

met videoEINDHOVEN - Een enorm tentenkamp verrijst momenteel vlak bij de Eindhovense woonwijk Meerhoven. Niet bedoeld voor soldaten, zoals het uiterlijk doet vermoeden, maar voor zo'n 2500 studenten. Die doen vanaf komende maandag mee aan de introductie van Fontys.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”