Spanning op de gezichten bij onder meer Marco (tweede van links) en Herman Bruininx (tweede van rechts) tijdens de uiteindelijk winnende race van Max Verstappen.
Volledig scherm
PREMIUM
Spanning op de gezichten bij onder meer Marco (tweede van links) en Herman Bruininx (tweede van rechts) tijdens de uiteindelijk winnende race van Max Verstappen. © Kees Martens/DCI Media

Explosie van vreugde in Bergeijk om Max: ‘De tranen liepen over mijn wangen’

BERGEIJK - Mannen die elkaar in de armen vallen. Betraande of op z'n minst vochtige ogen. De sensationele wereldtitel van Max Verstappen zorgt voor een explosie van vreugde bij Formule 1-fans in café De Gouden Leeuw in Bergeijk.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”