Volledig scherm
2014-06-29 00:00:00 DEN HAAG - De Nederlandse rapper Gers Pardoel treedt op in het Haagse Zuiderpark tijdens muziekfestival Parkpop. ANP KIPPA PAUL BERGEN © ANP Kippa

Gers Pardoel heeft onbeschrijfelijke avond en Sylvia Hoeks plaagt honden

Korte updates van onze eigen Brabantse sterren op social media, wie houdt daar nou niet van? In de rubriek Brabant Bytes struinen wij het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van onze eigen BB’s, oftewel: Bekende Brabanders.

Dit artikel wordt gedurende de dag bijgewerkt.

Gisteren was het Puppy Day. Een dag waar ook Sylvia Hoeks even bij stil moest staan. Ze plaagde haar viervoeters met een groot bord pasta. Of de honden ook een hapje hebben gekregen, weten we helaas niet. Zo te horen niet.

Zaterdagavond was voor Frans Bauer een avond voor in de boekjes. Samen met de Holland Showband stond hij een optreden weg te geven in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Aan zijn moves te zien, had hij het prima naar zijn zin.

Ook Gers Pardoel heeft een onbeschrijfelijke avond achter de rug. Jarenlang heeft hij er alles aan gedaan om een succesvolle carrière in de muziek te krijgen. Het harde werk werpt zijn vruchten af. De zanger stond gisteren voor de derde keer in Lotto Arena. En hij kwam op in stijl.