Snel ingrijpen van de brandweer voorkwam september 2019 een ramp nadat een boze zwerver probeerde de nachtopvang aan de Eindhovense Hemelrijken in lichterlaaie te zetten.
Volledig scherm
PREMIUM
Snel ingrijpen van de brandweer voorkwam september 2019 een ramp nadat een boze zwerver probeerde de nachtopvang aan de Eindhovense Hemelrijken in lichterlaaie te zetten. © Fotobureau Bert Jansen

Gevaarlijke brandstichter moet van OM achter tbs-tralies maar de rechtbank weet het nog niet

DEN BOSCH - Een zwerver die iets in brand steekt als ‘noodkreet’, dat gebeurt vaker. Dat bij een tankstation doen, is extreem. En snel daarna een nachtopvang vol lotgenoten aansteken, is helemaal idioot. Puur geluk en snel bluswerk voorkwamen twee rampen. Maar wat te doen met die man? 

  1. Voetbalseizoen zonder ouders langs de zijlijn zit er op; voor de een ’n verschrikking, voor de ander gewoon rust
    PREMIUM

    Voetbalsei­zoen zonder ouders langs de zijlijn zit er op; voor de een ’n verschrik­king, voor de ander gewoon rust

    EINDHOVEN/HELMOND - Het was afzien voor sommige ouders die vanwege de coronamaatregelen hun kroost niet mochten toejuichen langs de zijlijn. Voor de een ’n verschrikking (‘mijn kind heeft me nodig’), maar voor de ander een zegen (‘wat een rust zonder al dat geschreeuw’). Een rondje langs VV Gestel en HVV Helmond nu dat bijzondere voetbalseizoen voor de clubs erop zit.