Danielle van de Kant (l), voorzitter van de jubileumcommissie en Marie-Thérèse Martin, al lid sinds 1957 op het terrein van hockeyclub Oranje-Rood.
Volledig scherm
Danielle van de Kant (l), voorzitter van de jubileumcommissie en Marie-Thérèse Martin, al lid sinds 1957 op het terrein van hockeyclub Oranje-Rood. © Bert Jansen/DCI Media

Honderd jaar HC Oranje-Rood: ‘Ook sinds de fusie houden we breedte- en topsport in balans’

EINDHOVEN - Hockeyclub Oranje-Rood bestaat honderd jaar. De fusieclub van de Eindhovense Mixed Hockey Club (EMHC) en Oranje Zwart opent donderdag 14 oktober het jubileumjaar met een feestelijke receptie. 

  1. Met 16 kinderen vertrokken de Verdonckjes uit Valkenswaard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    Met 16 kinderen vertrokken de Verdonck­jes uit Valkens­waard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    EINDHOVEN - Uit liefst achttien personen bestond het Valkenswaardse gezin Verdonck dat in 1955 naar Australië emigreerde. Hier bij vertrek op de foto vastgelegd door Frans van Mierlo. Hoe is het de gezinsleden vergaan aan de andere kant van de wereld? We komen via d.hoekstra@ed.nl graag in contact met mensen die meer informatie hebben. Kijk ook op ed.nl/oudedoos voor meer foto’s.