DomusDela in Eindhoven met de oude binnentuin van Klooster Mariënhage. In het gebouw naast de witte foyer breidt LBG Hotel Mariënhage uit met tien kamers én fitness- en welness-voorzieningen. Links de gevel die de komende jaren nog in gebruik is bij de GGzE.
Volledig scherm
PREMIUM
DomusDela in Eindhoven met de oude binnentuin van Klooster Mariënhage. In het gebouw naast de witte foyer breidt LBG Hotel Mariënhage uit met tien kamers én fitness- en welness-voorzieningen. Links de gevel die de komende jaren nog in gebruik is bij de GGzE. © Google Streetview

Hotel Mariënhage in DomusDela Eindhoven breidt uit, midden in coronatijd

EINDHOVEN - Hotel Mariënhage in Eindhoven maakt midden in de coronacrisis plannen bekend om te gaan uitbreiden, met tien kamers en een fitnesscentrum, sauna en hamam. ,,Dit is een investering in de toekomst", zegt directeur Rino Soeters van LBG Hotel. ,,Want het komt een keer weer goed.”

 1. CDA-lijsttrekker Wopke Hoekstra bezoekt trainingscomplex PSV, maar voetbalschoenen laat-ie toch maar thuis

  CDA-lijsttrek­ker Wopke Hoekstra bezoekt trainings­com­plex PSV, maar voetbal­schoe­nen laat-ie toch maar thuis

  EINDHOVEN - ‘Stinkend jaloers’ waren de kinderen van CDA-lijsttrekker Wopke Hoekstra over zijn bezoek maandagochtend aan het trainingscomplex van PSV in Eindhoven. Maar de voetbalschoenen van de CDA-leider bleven tijdens het campagnebezoek aan Brabant toch maar thuis. Sterker nog, na de ophef over zijn schaatsrondje met Sven Kramer in Thialf bleef Hoekstra wijs geworden helemaal uit de buurt van het voetbalgras op de Herdgang.
 1. Kappers eindelijk weer open: 'Het zit niet meer. Geen model in te krijgen'
  Play

  Kappers eindelijk weer open: 'Het zit niet meer. Geen model in te krijgen'

 2. De telefooncel: 'Ik maak er al jaren geen gebruik van'
  Play

  De telefoon­cel: 'Ik maak er al jaren geen gebruik van'