Volledig scherm
Jannie Visscher © Fotopersburo van de Meulenhof BV

Jannie Visscher uit Eindhoven wellicht in Europarlement

EINDHOVEN - Het Eindhovense SP-raadslid Jannie Visscher is namens die partij een van de voorgedragen kandidaten voor het Europees Parlement. 

Ze staat op plek nummer twee. Momenteel heeft de SP twee zetels in het Europarlement en op 23 mei 2019 zijn er nieuwe verkiezingen. 

De vorige raadsperiode was Visscher wethouder in de gemeente Eindhoven. Of ze definitief kandidaat is voor het parlement, hoort Visscher begin volgend jaar. Dan stellen de partijleden de kandidatenlijst vast.

  1. Zoon van overleden scooterrijdster doet emotionele oproep aan doorrijder om zich te melden: ‘Ze hebben m'n moeder afgepakt’

    Zoon van overleden scooter­rijd­ster doet emotionele oproep aan doorrijder om zich te melden: ‘Ze hebben m'n moeder afgepakt’

    EINDHOVEN - De politie heeft in het opsporingsprogramma Bureau Brabant camerabeelden vrijgegeven van de auto die doorreed na een aanrijding op zondag 15 september met een scooterrijdster (66) op de Elzentlaan in Eindhoven. De vrouw overleed een dag na de aanrijding. De politie roept de inzittenden van de auto, een donkerblauwe Opel Zafira, op zich te melden. Ook de zoon van het slachtoffer riep de doorrijder in het programma op zich te melden.