Optreden van Jeroens Clan in Bergeijk. De zaal van de Kattendans onderging  door de coronamaatregelen een metamorfose tot huiskamertheater, en wordt nu opnieuw verbouwd om meer mensen te kunnen ontvangen.
Volledig scherm
Optreden van Jeroens Clan in Bergeijk. De zaal van de Kattendans onderging door de coronamaatregelen een metamorfose tot huiskamertheater, en wordt nu opnieuw verbouwd om meer mensen te kunnen ontvangen. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Kattendans in Bergeijk wordt ‘Klein Paradiso’ om meer publiek te kunnen ontvangen

BERGEIJK - Een festivaltentenbouwer uit Bladel bouwt deze week een stellage in de theaterzaal van De Kattendans in Bergeijk, waardoor er meer mensen naar een voorstelling kunnen komen. ,,De 1,5 meter-regel dwingt ons min of meer dit te doen.”

  1. Bedrijven Zuidoost-Brabant vragen voor miljoenen aan overheidssteun, DAF spant met 28 miljoen de kroon
    PREMIUM

    Bedrijven Zuid­oost-Bra­bant vragen voor miljoenen aan overheids­steun, DAF spant met 28 miljoen de kroon

    Duizenden bedrijven in Zuidoost-Brabant hebben samen voor honderden miljoenen euro's aan overheidssteun aangevraagd. Van VDL, DAF en hightechbedrijven tot PSV, culturele instellingen, toprestaurants en vervoerders. Zelfs de gemeente Asten klopte aan bij het subsidieloket in de coronacrisis. Onderaan dit artikel vind je een tool waarmee je per bedrijf of plaatsnaam kunt zien hoeveel overheidssteun is aangevraagd.