De bewoners van een appartementencomplex aan de Vuurvlinderstraat in Eindhoven hebben dinsdagmiddag rond 16.00 uur een flinke knal gehoord.
Volledig scherm
De bewoners van een appartementencomplex aan de Vuurvlinderstraat in Eindhoven hebben dinsdagmiddag rond 16.00 uur een flinke knal gehoord. © Fotopersburo Bert Jansen/Sem van Rijssel

Kleine brand na ’harde knal’ in Eindhovens appartement; aantal woningen ontruimd

EINDHOVEN - De bewoners van een appartementencomplex aan de Vuurvlinderstraat in Eindhoven hebben dinsdagmiddag rond 16.00 uur een flinke knal gehoord. Het zou vermoedelijk zijn gegaan om ontploft vuurwerk, waardoor een kleine brand is ontstaan. Dat meldt de politie. 

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”