Werk aan busstation Neckerspoel in Eindhoven leidt tot lange files op de Fellenoord, de Boschdijktunnel en de Vonderweg en de wijde omgeving.
Volledig scherm
Werk aan busstation Neckerspoel in Eindhoven leidt tot lange files op de Fellenoord, de Boschdijktunnel en de Vonderweg en de wijde omgeving. © Michel Theeuwen

Lange files en volgelopen kruisingen door werk op Fellenoord in Eindhoven

EINDHOVEN - Het is aanschuiven in de spits bij de Fellenoord in Eindhoven; lange rijen auto's van alle kanten. En dat voor werk aan busstation Neckerspoel. Tot 12 december. 

  1. Met 16 kinderen vertrokken de Verdonckjes uit Valkenswaard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    Met 16 kinderen vertrokken de Verdonck­jes uit Valkens­waard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    EINDHOVEN - Uit liefst achttien personen bestond het Valkenswaardse gezin Verdonck dat in 1955 naar Australië emigreerde. Hier bij vertrek op de foto vastgelegd door Frans van Mierlo. Hoe is het de gezinsleden vergaan aan de andere kant van de wereld? We komen via d.hoekstra@ed.nl graag in contact met mensen die meer informatie hebben. Kijk ook op ed.nl/oudedoos voor meer foto’s.