De vorige baanrenovatie bij MTV in 2009. Eigenlijk moet dat iedere tien jaar gebeuren. Maar MTV stelde het uit in de hoop dat de verhuizing naar sportpark Oudven op korte termijn zou plaatsvinden. Nu dat niet gebeurt, worden de banen binnenkort toch vernieuwd.
Volledig scherm
PREMIUM
De vorige baanrenovatie bij MTV in 2009. Eigenlijk moet dat iedere tien jaar gebeuren. Maar MTV stelde het uit in de hoop dat de verhuizing naar sportpark Oudven op korte termijn zou plaatsvinden. Nu dat niet gebeurt, worden de banen binnenkort toch vernieuwd. © Jurriaan Balke/DCI Media

Mierlose tennisclub móet uiteindelijk wel verhuizen: want zonder padelbanen geen toekomst

MIERLO - Verhuizing van de Mierlose tennisvereniging MTV naar een vernieuwd sportpark buiten het dorp is meer dan ooit een noodzaak. Want zonder de steeds populairdere padelbanen heeft MTV geen toekomst. En padelbanen op de huidige plek zijn geen optie.

 1. Bij PSV ligt de lat laag als de verkoop van Gakpo dé hoofdreden is voor alle wisselvalligheid
  PREMIUM
  ANALYSE

  Bij PSV ligt de lat laag als de verkoop van Gakpo dé hoofdreden is voor alle wisselval­lig­heid

  Bij PSV was er na vrijdagmiddag wat opschudding omdat Ruud van Nistelrooij uitspraken deed over de verkoop van Cody Gakpo en Noni Madueke in de afgelopen winter. Hij stelde dat de Eindhovense club niet de beste spelers tijdens de rit kan transfereren, in een seizoen waarin hét moet gebeuren. De beleidsbepalers bij PSV hebben daartoe in de winter besloten om de financiële positie van de club een flinke impuls te geven.
  Eindhoven