Een gezamenlijke repetitie van het harmonieorkest, het symfonieorkest en het koor van het Eindhovens Studenten Muziek Gezelschap Quadrivium.
Volledig scherm
Een gezamenlijke repetitie van het harmonieorkest, het symfonieorkest en het koor van het Eindhovens Studenten Muziek Gezelschap Quadrivium. © DCI Media

‘Na 624 dagen wachten gaan we er nu iets vets van maken!’

EINDHOVEN - Al bijna 57 jaar maken studenten muziek bij Quadrivium. Het elfde lustrum ging in stilte voorbij vanwege corona. Zondag komt de revanche.

 1. Han Wijn uit Eindhoven wacht met vrouw uren in vliegtuig op Schiphol na vakantie in Zuid-Afrika
  PREMIUM

  Han Wijn uit Eindhoven wacht met vrouw uren in vliegtuig op Schiphol na vakantie in Zuid-Afri­ka

  EINDHOVEN - Bijna 10,5 uur gevlogen, daarna noodgedwongen nog ruim 4 uur in het vliegtuig moeten blijven zitten op Schiphol en vervolgens uren wachten op een testuitslag. Zonder eten. Zonder te weten wat er daarna gaat gebeuren. De 51-jarige Eindhovenaar Han Wijn en zijn vrouw Monique (50) zijn vrijdagmiddag en -avond allerminst blij. ,,We hebben een prachtige vakantie in Zuid-Afrika gehad, maar nu zitten we enorm te balen. Dit is niet prettig.”
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?