Medewerkers en cliënten van Neos dagbesteding HK1 trokken donderdag stadsdeel Gestel in om bekend te maken dat ook Gestelnaren voortaan terechtkunnen in het vernieuwde dagbestedingscentrum.
Volledig scherm
Medewerkers en cliënten van Neos dagbesteding HK1 trokken donderdag stadsdeel Gestel in om bekend te maken dat ook Gestelnaren voortaan terechtkunnen in het vernieuwde dagbestedingscentrum. © Kees Martens / DCI Media

Neos dagbesteding in Eindhoven nu ook voor wijkbewoners: ‘Ik weet niet eens wie hier van Neos komt’

EINDHOVEN - Ontmoeten, creatief bezig zijn en samenwerken. Dat zijn de pijlers waarop HK1, centrum voor creativiteit en ontwikkeling van Neos, voortaan werkt. En niet alleen met eigen cliënten, maar ook met de bewoners van stadsdeel Gestel en elders in Eindhoven. 

 1. Online talkshow voor ondernemende vrouwen

  Online talkshow voor ondernemen­de vrouwen

  EINDHOVEN - Female Tech Heroes houdt op 20 april online de talkshow 'Groei over grenzen’ over internationaal ondernemen. Tijdens deze interactieve talkshow vertellen Judith Heijkoop, CEO van IME Medical Electrospinning uit Eindhoven, en Iris Stoute, mede-oprichter van gameconsole Picoo in Waalre, over hun ervaringen en geven ze tips inzake internationaal zaken doen. Ook vertelt Anastasia de Vries van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) over deelname aan handelsmissies en starters regelingen. Aanmelden en meer info op www.hightechcampus.com onder evenementen.
 1. Tilburgse wethouder leeft maand lang op bijstandsniveau
  Play

  Tilburgse wethouder leeft maand lang op bijstands­ni­veau

 2. Sam uit Oisterwijk wint de Brabantse provinciale Voorleeswedstrijd: 'Ik dacht dat ik droomde'
  Play

  Sam uit Oisterwijk wint de Brabantse provincia­le Voorlees­wed­strijd: 'Ik dacht dat ik droomde'