Vorig jaar stond de winternoodopvang aan de Kanaaldijk in Eindhoven. Op die locatie zitten nu vluchtelingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Vorig jaar stond de winternoodopvang aan de Kanaaldijk in Eindhoven. Op die locatie zitten nu vluchtelingen. © Kees Martens/DCI Media

Nieuwe winternoodopvang voor daklozen op grens Veldhoven en Eindhoven, maximaal 70 plekken

EINDHOVEN - De Eindhovense winternoodopvang voor daklozen komt dit jaar op een braakliggend terrein achter de park-and-ride bij de Noord-Brabantlaan, op de grens met Veldhoven.

 1. Vuurwerk, vlaggen en volop toeteren: feestvierende Marokko-fans zetten Brabantse steden op zijn kop
  PREMIUM
  met video

  Vuurwerk, vlaggen en volop toeteren: feestvie­ren­de Marokko-fans zetten Brabantse steden op zijn kop

  Harde toeters, Bengaals vuurwerk, Marokkaanse en Berberse vlaggen en uitzinnige fans. Op verschillende plekken in Brabant vierden fans van het Marokkaanse elftal de overwinning op het WK voetbal. Onder meer in de Kruisstraat in Eindhoven verzamelde zich een grote groep trotse supporters. Die trokken later op de avond naar het centrum van de stad. Ook in de binnensteden van onder meer Tilburg, Breda en Den Bosch was het erg druk.
 2. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”