Noah (11) even de baas bij PSV: ‘Ik wist niet dat het zo groot en mooi was’

VideoEINDHOVEN - Bij alle eredivisieclubs hadden kinderen dinsdag de touwtjes in handen als onderdeel van de Unicef-campagne ‘Als een baas’. Bij PSV was Noah Steijn (11) tijdelijk de nieuwe Hoofd jeugdopleiding.

Ernest Faber hoeft met zijn uitleg over de jeugdopleiding van PSV niet helemaal vanaf nul te beginnen. Als speler van Excelsior weet de 11-jarige Noah Steijn uit Rotterdam al hoe het er aan toegaat als pupil bij een profclub. Al gebeurt dat hier wel in een andere ambiance. Als de werkdag begint met een rondje langs de velden, kijkt hij zijn ogen uit. “Ik wist niet dat het zo groot en mooi was.”

  1. Bewoner Woenselse Poort krijgt 4,5 jaar cel en tbs na woningoverval en poging tot verkrachting van 94-jarige vrouw in Eindhoven

    Bewoner Woenselse Poort krijgt 4,5 jaar cel en tbs na woningover­val en poging tot verkrach­ting van 94-jarige vrouw in Eindhoven

    EINDHOVEN - Mohammed N. (42) uit Hoogeveen is dinsdag in hoger beroep veroordeeld tot een gevangenisstraf van 4,5 jaar en tbs met dwangverpleging voor het beroven en aanranden van een 94-jarige vrouw in Eindhoven. Dat gebeurde in maart in 2015. Diezelfde dag mishandelde hij twee mannen. De rechtbank Oost-Brabant legde de man eerder, in februari 2016, zes jaar gevangenisstraf op.