Een Eindhovense advocaat die regelmatig met de politie in aanraking kwam, kreeg in januari 2019 agenten en een ambulance op zijn kantoor omdat een boze klant hem had aangevallen met een schaar. Zijn personeel zou hem daardoor daarna in de steek hebben gelaten.
Volledig scherm
PREMIUM
Een Eindhovense advocaat die regelmatig met de politie in aanraking kwam, kreeg in januari 2019 agenten en een ambulance op zijn kantoor omdat een boze klant hem had aangevallen met een schaar. Zijn personeel zou hem daardoor daarna in de steek hebben gelaten. © Bert Jansen

Omstreden advocaat wijt ontmanteling van zijn kantoor aan stekende boze klant

BREDA - Toen een klant een Eindhovense advocaat plots met een schaar aanviel, liep die niet alleen een enorm litteken in zijn buik op, maar ook raakte hij indirect zijn hele kantoor kwijt. Personeel en clientèle voelden zich niet langer veilig en trokken zich terug, zei hij dinsdag in de rechtbank. De tegenpartij zag die leegloop ook, maar weet die aan ’s mans eigen misstappen: huiselijk geweld, diverse arrestaties en een tuchtzaak.

  1. Levensgenieter Tuan Vlemmings (1971-2021) was nog lang niet klaar met leven en weigerde zich al gewonnen te geven
    PREMIUM
    In Herinnering

    Levensge­nie­ter Tuan Vlemmings (1971-2021) was nog lang niet klaar met leven en weigerde zich al gewonnen te geven

    Tuan Vlemmings was een echte levensgenieter. Toen hij de diagnose kanker met uitzaaiingen kreeg, leken zijn dagen geteld, maar hij weigerde zich bij dit vonnis neer te leggen en in te stemmen met een palliatief traject. Tuan was nog lang niet klaar met zijn leven en hield het nog ruim vier jaar vol. Op 17 januari van dit jaar stierf hij, twee dagen voordat hij 50 zou worden.