Ze zijn dan al wel ruim dertig jaar gestopt met voetballen: René (l) en Willy van de Kerkhof zijn altijd in beeld gebleven.
Volledig scherm
PREMIUM
Ze zijn dan al wel ruim dertig jaar gestopt met voetballen: René (l) en Willy van de Kerkhof zijn altijd in beeld gebleven. © Kees Martens/DCI Media

Ook na zeventig jaar zijn Willy en René een unieke én heel verschillende tweeling: ‘Wat moet ik met die ouwe op de foto?’

VideoHet had een groot feest moeten worden, maar ja: coronamaatregelen én PSV speelt vanavond. Dus vieren Willy en René van de Kerkhof hun 70ste verjaardag in het Philips Stadion. Waar anders? Een interview met de meest benaderbare voetbaltweeling van het land, die zoveel op elkaar lijken maar ook o zo verschillend zijn. ,,Ik zie die jochies weleens denken: wat moet ik met die ouwe op de foto?”

  1. Wat Thijs Slegers rond Feyenoord-PSV in gang heeft gezet, is een gevolg van altruïsme in de overtreffende trap
    PREMIUM
    ANALYSE

    Wat Thijs Slegers rond Feyenoord-PS­V in gang heeft gezet, is een gevolg van altruïsme in de overtref­fen­de trap

    ,,Moet je eens opletten hoe snel we die 1.913 bloeddonoren bij elkaar hebben”, zei PSV-perschef Thijs Slegers ruim twee weken geleden in Eindhoven. Zijn woorden klonken bij een actie van Philips en PSV, die donoren voor de bloedbank wilden werven. Typisch een zin voor Slegers, een man die als journalist of werknemer bij PSV niet in limieten dacht en denkt.