Ze zijn dan al wel ruim dertig jaar gestopt met voetballen: René (l) en Willy van de Kerkhof zijn altijd in beeld gebleven.
Volledig scherm
PREMIUM
Ze zijn dan al wel ruim dertig jaar gestopt met voetballen: René (l) en Willy van de Kerkhof zijn altijd in beeld gebleven. © Kees Martens/DCI Media

Ook na zeventig jaar zijn Willy en René een unieke én heel verschillende tweeling: ‘Wat moet ik met die ouwe op de foto?’

VideoHet had een groot feest moeten worden, maar ja: coronamaatregelen én PSV speelt vanavond. Dus vieren Willy en René van de Kerkhof hun 70ste verjaardag in het Philips Stadion. Waar anders? Een interview met de meest benaderbare voetbaltweeling van het land, die zoveel op elkaar lijken maar ook o zo verschillend zijn. ,,Ik zie die jochies weleens denken: wat moet ik met die ouwe op de foto?”

  1. ‘Zusje’ van band Betty Blue brengt ode aan beroemde albums tijdens theaterconcert
    PREMIUM

    ‘Zusje’ van band Betty Blue brengt ode aan beroemde albums tijdens theatercon­cert

    EINDHOVEN - Een koffer vol beroemde lp’s uit de rockhistorie is de blikvanger tijdens de theatershow van de Eindhovense groep Betty’s Backyard, het zusje van de coverband Betty Blue. Zanger en gitarist Rik Polman kan over elke plaat een mooie anekdote oplepelen. Met de groep speelt hij nummers van de albums. ,,De bezoekers horen de verhalen over de soundtrack van hun jeugd”, zegt hij.