Volledig scherm
PREMIUM
Muziekgebouw © Ton van de Meulenhof

Pannenkoekenconcert in Muziekgebouw

EINDHOVEN - Even na tien uur zondagochtend storten kinderen zich al op hun pannenkoek, terwijl Nol Havens, Arno Huijbers en Paul van der Heijden het podium al inrichten voor het maandelijkse pannenkoekenconcert.

Oscar zit met zijn vader aan tafel in de foyer van het Muziekgebouw Frits Philips. Moeder is thuis met de baby. Oscar is al vier jaar. Voor hem een bord met stukjes pannenkoek, belegd met stroop en poedersuiker. ,,En met M&M's! Dat is mijn lievelingssnoep", vertelt hij. Terwijl hij de lekkernij met een plastic mes en vork te lijf gaat, vertelt vader Sytze dat zijn vrouw hem had getipt over het Pannenkoekconcert. Elke maand presenteert Nol Havens, bekend als zanger van VOF De Kunst uit Tilburg, een programma van één uur op de zondagochtend.

  1. Werkstraf geëist tegen Eindhovense advocaat voor mishandeling en bedreiging
    PREMIUM

    Werkstraf geëist tegen Eindhoven­se advocaat voor mishande­ling en bedreiging

    BREDA - Voor de gewelddadige escalatie van de heimelijke relatie met zijn minnares en bedreiging en mishandeling van zijn echtgenote is tegen een Eindhovense advocaat een taakstraf van 100 uur geëist. Volgens de aanklager heeft de advocaat een voorbeeldfunctie en zit de maatschappij niet op zijn agressieve gedrag te wachten. Ze eiste daarom bovendien een voorwaardelijke celstraf van drie maanden met een behandeling van zijn temperament als de reclassering dat nodig vindt.