De politie doet onderzoek nadat een serieverkrachter uit Eindhoven heeft toegeslagen. Dit soort heftige zaken werden de afgelopen jaren wel meteen opgepakt, minder acute dossiers bleven soms maanden liggen.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie doet onderzoek nadat een serieverkrachter uit Eindhoven heeft toegeslagen. Dit soort heftige zaken werden de afgelopen jaren wel meteen opgepakt, minder acute dossiers bleven soms maanden liggen. © Fotopersburo Bert Jansen / Rico Vogels

Politie onderzocht in Oost-Brabant 153 (!) zedenzaken dit jaar, dossiers lagen maanden te wachten

EINDHOVEN - In nog geen vier maanden tijd heeft de politie in Oost-Brabant 153 onderzoeken naar verkrachting en aanranding gedaan. Met een extra rechercheteam werden dossiers die al maanden op de bureaus lagen alsnog grondig bekeken.  

  1. Oranje scoort ook punten in Stratum; Heggenroosstraat blij met overwinning: ‘Laat maar komen’
    PREMIUM

    Oranje scoort ook punten in Stratum; Heggenroos­straat blij met overwin­ning: ‘Laat maar komen’

    EINDHOVEN - Een spannende wedstrijd met een uitstekend herstel van Oranje. Als het zo verder gaat, liggen er nog mooie voetbalavondjes in het verschiet. Dat is in het kort de conclusie van bewoners van de Heggenroosstraat in Eindhoven. Een groep Stratumse buurtbewoners had zich gisteravond geriefelijk op straat voor de tv genesteld. ‘Laat maar komen, we zijn er klaar voor', klonk het in het begin van de voetbalavond.