Begin dit jaar hadden omwonenden van het Eindhovense Klokgebouw nogal wat overlast, variëren van zwerfvuil tot straatovervallen. Vingers wezen naar de tijdelijke nachtopvang, maar het geweld bleek van een gestoorde man te komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Begin dit jaar hadden omwonenden van het Eindhovense Klokgebouw nogal wat overlast, variëren van zwerfvuil tot straatovervallen. Vingers wezen naar de tijdelijke nachtopvang, maar het geweld bleek van een gestoorde man te komen. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Psychotische man viel lukraak mensen aan bij Klokgebouw Eindhoven

DEN BOSCH - Een rits lukrake aanvallen van mensen rondom het Eindhovense Klokgebouw komen van een psychotische man. Zonder enige aanleiding sloeg hij er op los. Vooral vrouwen werden het slachtoffer. Zij kregen stompen in hun gezicht.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”