Een openbare laadpaal en de batterij met opladers van de elektrische deelauto's van Amber op Strijp-S. PvdA-raadslid Arnold Raaijmakers vreest wildgroei van laadpalen nu het elektrisch rijden explodeert.
Volledig scherm
Een openbare laadpaal en de batterij met opladers van de elektrische deelauto's van Amber op Strijp-S. PvdA-raadslid Arnold Raaijmakers vreest wildgroei van laadpalen nu het elektrisch rijden explodeert. © Michel Theeuwen

PvdA Eindhoven: ‘Wildgroei aan laadpalen in de stad tegengaan’

EINDHOVEN - Eindhoven heeft duidelijke regels nodig voor het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto's. Nu veel overgelaten wordt aan de ‘markt’ leidt dat hier en daar al tot verrommeling en wildgroei. Dat stelt PvdA-raadslid Arnold Raaijmakers in vragen aan het college. 

  1. Bert Tip beschrijft in nieuwe boek industriële voetafdruk van Philips in Nederland
    PREMIUM

    Bert Tip beschrijft in nieuwe boek indu­striële voetafdruk van Philips in Nederland

    Ooit geweten dat Philips een mosselpellerij had in Zeeland? Of dat Helmondse medewerksters hun fabriek bezetten omdat ze niet naar Eindhoven wilden? Het valt allemaal te lezen in het nieuwe boek 'Philips in Nederland' van Philipsman Bert Tip. Zelf noemt hij het een bladerboek. Met veel historische foto's uit het archief van de 'cumpany' en interviews met oud-topmannen. Oud-Philipsgedienden kunnen herinneringen ophalen, nieuwe generaties - ook expats want het boek is tweetalig - kennismaken met het verleden.