Volledig scherm
Auto rijdt in keuken van Indische toko in Eindhoven. © Bert Jansen

Ravage in keuken van Indische toko in Eindhoven als bestuurster via muur naar binnenrijdt

EINDHOVEN - Een auto is zondagmiddag door een muur van een Indische Toko naar binnengereden op het Kastelenplein in Eindhoven. Binnenin de toko zorgde de klap voor een enorme ravage in de keuken van het restaurant. 

Door een vermoedelijke bestuurdersfout is de auto tegen de gevel van de keuken van het Indische restaurant gebotst. De hulpdiensten moesten komen, maar niemand raakte gewond. De bestuurster kwam met de schrik vrij.

Ravage

Aan het gat in de muur te zien, is de klap hard geweest. Binnenin zit de keuken, waar een enorme ravage is ontstaan. Een aanrecht, werkbank en spoelbak zijn geraakt en er is zelfs een binnenwand krom komen te staan. 

De toko was gesloten toen het ongeluk gebeurde. De eigenaar is opgebeld en ontdekte bij aankomst hoe zijn keuken er bij lag. 

Volledig scherm
De ravage in de keuken was groot in de toko aan het Kastelenplein in Eindhoven. © Bert Jansen
Volledig scherm
Auto rijdt in keuken van toko Eindhoven © Bert Jansen
Volledig scherm
Auto rijdt in keuken van toko Eindhoven © Bert Jansen
  1. Werkstraf geëist tegen Eindhovense advocaat voor mishandeling en bedreiging
    PREMIUM

    Werkstraf geëist tegen Eindhoven­se advocaat voor mishande­ling en bedreiging

    BREDA - Voor de gewelddadige escalatie van de heimelijke relatie met zijn minnares en bedreiging en mishandeling van zijn echtgenote is tegen een Eindhovense advocaat een taakstraf van 100 uur geëist. Volgens de aanklager heeft de advocaat een voorbeeldfunctie en zit de maatschappij niet op zijn agressieve gedrag te wachten. Ze eiste daarom bovendien een voorwaardelijke celstraf van drie maanden met een behandeling van zijn temperament als de reclassering dat nodig vindt.