Grote schade en plunderingen bij een Jumbo City in het centraal station van Eindhoven na ongeregeldheden in de binnenstad van Eindhoven eind januari.
Volledig scherm
PREMIUM
Grote schade en plunderingen bij een Jumbo City in het centraal station van Eindhoven na ongeregeldheden in de binnenstad van Eindhoven eind januari. © ANP

Relschopper Eindhoven barst voor rechter in snikken uit, maar die geeft geen krimp: ‘Dit was rellen zonder weerga’

DEN BOSCH – Van alles is twee relschoppers door het hoofd geschoten toen ze eind januari tekeergingen in Eindhoven. Maar hebben ze stilgestaan bij wat agenten voelden toen ze opeens in een oorlogssituatie stonden, vraagt de politierechter? Bekogeld werden? Door dezelfde burgers waar zij voor opkomen? De ene verdachte is doodstil. De andere barst in snikken uit.

  1. Voetbalseizoen zonder ouders langs de zijlijn zit er op; voor de een ’n verschrikking, voor de ander gewoon rust
    PREMIUM

    Voetbalsei­zoen zonder ouders langs de zijlijn zit er op; voor de een ’n verschrik­king, voor de ander gewoon rust

    EINDHOVEN/HELMOND - Het was afzien voor sommige ouders die vanwege de coronamaatregelen hun kroost niet mochten toejuichen langs de zijlijn. Voor de een ’n verschrikking (‘mijn kind heeft me nodig’), maar voor de ander een zegen (‘wat een rust zonder al dat geschreeuw’). Een rondje langs VV Gestel en HVV Helmond nu dat bijzondere voetbalseizoen voor de clubs erop zit.