Een beeld van het drugslab in Hechtel-Eksel. In het lab kwamen drie jonge mannen om het leven.
Volledig scherm
PREMIUM
Een beeld van het drugslab in Hechtel-Eksel. In het lab kwamen drie jonge mannen om het leven. © Politie

Schoonzoon beruchte Klaas Otto voor rechter in zaak drugslab waar drie jonge Brabanders om het leven kwamen

BERGEN OP ZOOM/BREDA - Onder het oog van speurende rechercheurs droeg Harvey P. uit Valkenswaard een oranje broodtrommeltje over aan Paul G., de schoonzoon van de voormalige motorclubleider Klaas Otto. 

 1. Drie drugslabdoden uit Eindhoven en Valkenswaard gevonden door anonieme beller, politie laat stem horen: ‘Er is iets heel ergs gebeurd’

  Drie drugslabdo­den uit Eindhoven en Valkens­waard gevonden door anonieme beller, politie laat stem horen: ‘Er is iets heel ergs gebeurd’

  EINDHOVEN/VALKENSWAARD - Een anonieme beller heeft de politie Eindhoven getipt dat er drie doden in een drugslab in het Belgische Hechtel-Eksel lagen. Volgens de onbekende beller was er ‘iets heel ergs gebeurd’ op 29 januari in het drugslab, waarna de politie daadwerkelijk drie doden vond. De politie laat maandag een geluidsopname van het gesprek horen en maakt bekend dat criminelen de lichamen mogelijk wilden laten verdwijnen.
 2. Politie: bende schoonzoon Otto zat achter dodelijk lab in Hechtel-Eksel en drugslab Esch
  PREMIUM

  Politie: bende schoonzoon Otto zat achter dodelijk lab in Hech­tel-Ek­sel en drugslab Esch

  GEFFEN/ESCH - De politie heeft in Tiel, Culemborg en Geffen dinsdagmorgen opnieuw vier verdachten aangehouden in het onderzoek naar een groot drugsnetwerk waarvan ook de schoonzoon van No Surrender-oprichter Klaas Otto deel zou uitmaken. Het gaat om mannen van respectievelijk 37, 38, 62 en 59 jaar. De bende is volgens de politie onder meer verantwoordelijk voor het drugslab in het Belgische Hechtel-Eksel waar in januari drie jonge laboranten om het leven kwamen.
 1. Deze leerlingen hebben een wel heel bijzondere leraar: schoolhond Vos
  Play

  Deze leerlingen hebben een wel heel bijzondere leraar: schoolhond Vos

 2. XL-Coronateststraat geopend in Eindhoven: van 5,000 naar bijna 10,000 testen per dag
  Play

  XL-Coronatest­straat geopend in Eindhoven: van 5,000 naar bijna 10,000 testen per dag