Graffiti in de Berenkuil in Eindhoven, als bedankje scouting, met Floor en Collin die model hebben gestaan voor de grafitti tekening.
Volledig scherm
Graffiti in de Berenkuil in Eindhoven, als bedankje scouting, met Floor en Collin die model hebben gestaan voor de grafitti tekening. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Scouting bedankt vrijwilligers met levensgroot graffiti- kunstwerk in Berenkuil in Eindhoven

EINDHOVEN - 2021 is het jaar van de vrijwillige inzet. Scouting doet als een van de grootste vrijwilligersorganisaties mee met de slogan ‘Mensen maken Nederland avontuurlijker’. Met een graffiti-kunstwerk wil scouting niet alleen haar 30.000 vrijwilligers bedanken voor hun inzet, maar ook de nieuwsgierigheid wekken bij potentiële nieuwe vrijwilligers. 

 1. Dakloze uit slooppand gehaald bij brand aan Stadhuisplein in Eindhoven
  Update + Video

  Dakloze uit slooppand gehaald bij brand aan Stadhuis­plein in Eindhoven

  EINDHOVEN - In het voormalige kantoorpand van ABN AMRO aan het Stadhuisplein in Eindhoven woedde dinsdagochtend even een flinke brand. Het vuur ontstond rond 06.30 uur op de benedenverdieping. Een klein uurtje later was de situatie volgens de brandweer onder controle. Een dakloze man kon - in goede gezondheid - uit het pand worden gehaald. Hij is door toegesneld ambulancepersoneel nagekeken en daarna meegenomen door de politie.
 1. Vuurzee en enorme rookontwikkeling bij ‘zeer grote’ industriebrand in Den Bosch
  Play

  Vuurzee en enorme rookontwik­ke­ling bij ‘zeer grote’ industrie­brand in Den Bosch

 2. Zwembaden mogen weer open: 'Leeg bad is niks aan, dus laat maar weer komen allemaal'
  Play

  Zwembaden mogen weer open: 'Leeg bad is niks aan, dus laat maar weer komen allemaal'