De Kanaalzone in Eindhoven. Links naast het Eindhovensch Kanaal (midden) ligt het bedrijventerrein dat een functie moet krijgen voor wonen, werken en recreëren, met op de voorgrond het Campinaterrein. Linksonder aan de Hugo van der Goeslaan wil BHW 250-300 appartementen bouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Kanaalzone in Eindhoven. Links naast het Eindhovensch Kanaal (midden) ligt het bedrijventerrein dat een functie moet krijgen voor wonen, werken en recreëren, met op de voorgrond het Campinaterrein. Linksonder aan de Hugo van der Goeslaan wil BHW 250-300 appartementen bouwen. © Google Maps

Snelle aanpak Kanaalzone kan ten koste gaan van vertraging bij andere bouwplannen in Eindhoven, zegt wethouder

EINDHOVEN - Als Eindhoven versneld een visie en een plan voor woningbouw in de Kanaalzone gaat maken,  dan gaat dat ten koste van vertraging bij andere projecten. De gemeenteraad denkt er bovendien te gemakkelijk over. Alsof een visie in een half jaar uit de grond gestampt kan worden. 

 1. Eindhoven in Beeld verzamelt Parels van de stad, voor interactieve website met persoonlijke verhalen en foto’s

  Eindhoven in Beeld verzamelt Parels van de stad, voor interactie­ve website met persoonlij­ke verhalen en foto’s

  EINDHOVEN - Wie heeft een mooi, persoonlijk verhaal over een misschien wel heel alledaagse plek in Eindhoven? Dat soort 'parels’ zoekt Eindhoven in Beeld voor en nieuwe site over de cultuurhistorie van de stad. Voorbeelden zijn er al genoeg, over het oude gemeentehuis van Tongelre, het eerste stoplicht van Nederland, het Bikerscafé op Stratumseind of het luchthavengebouw van de militaire basis Welschap.
 1. Automobiliste aangehouden nadat ze politieagent schopt
  Play

  Automobi­lis­te aangehou­den nadat ze politie­agent schopt

 2. Babyeendjes overleden na mishandeling: 'Dit is geen kwajongensstreek meer'
  Play

  Babyeend­jes overleden na mishande­ling: 'Dit is geen kwajongens­streek meer'