Speciale dag voor Anton bij PSV: ouders van vergeten kinderen steken trainer hart onder de riem

VIDEOEINDHOVEN - Opstaan voor kinderen die anders vergeten worden. Dat deed Anton Faasen uit Veldhoven. Nu hij ernstig ziek is, lieten de ouders van die kinderen zien dat ook Anton niet vergeten wordt.

De bestralingen zijn nog maar net achter de rug en vandaag begint Anton Faasen (50) uit Veldhoven aan de volgende chemokuur. Het is een ongelijke strijd tegen de slokdarmkanker in zijn lijf. Deze week werd die even naar de achtergrond verdreven toen rond negen uur de spelersbus van PSV stopte voor zijn huis: verrassing! Erin zaten de spelers van het mede door hem opgerichte specials-team van voetbalvereniging Rood-Wit uit Veldhoven. 

  1. Eindhovenaar Joël S. veroordeeld tot 6 jaar cel en tbs voor doodsteken studente Sarah Papenheim

    Eindho­venaar Joël S. veroor­deeld tot 6 jaar cel en tbs voor doodsteken studente Sarah Papenheim

    EINDHOVEN/ ROTTERDAM - De 24-jarige Joël S. is veroordeeld tot 6 jaar gevangenisstraf en tbs met dwangverpleging door de rechtbank van Rotterdam voor het doodsteken van de Amerikaanse studente Sarah Papenheim. Hij is vrijgesproken van moord, maar heeft bekend dat hij zijn 21-jarige huisgenote doodstak in het studentenhuis in Rotterdam op 12 december vorig jaar. Verslaggever Folkert van der Krol is aanwezig in de rechtbank en doet live verslag.