Horecagelegenheden moeten het sinds de tweede lockdown weer grotendeels hebben van bestellingen. Stadswandeling040 wil de mensen op veilige manier weer langs de cafés en restaurants laten gaan.
Volledig scherm
Horecagelegenheden moeten het sinds de tweede lockdown weer grotendeels hebben van bestellingen. Stadswandeling040 wil de mensen op veilige manier weer langs de cafés en restaurants laten gaan. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Stadswandeling040 wil al etend en lopend de horeca steunen

EINDHOVEN - De sluiting van de horeca blijft nog even duren. Lokale ondernemers willen we daarin wel steunen, maar continu eten blijven bestellen is weer niet goed voor de lijn. Met een lange stadswandeling langs lokale restaurants en cafes sla je twee vliegen in één klap.

 1. Al langer niet pluis bij Eindhovens pand: eerst een granaat, nu een inval en zestien illegale gokkers
  PREMIUM

  Al langer niet pluis bij Eindhovens pand: eerst een granaat, nu een inval en zestien illegale gokkers

  EINDHOVEN - Een flinke politiemacht haalde zaterdagavond zestien mannen uit een voormalige horecazaak aan de Leenderweg in Eindhoven op verdenking van illegaal gokken. In het naastgelegen Pand P vinden al maanden geen theatervoorstelling plaats, toch hingen de omwonenden vanuit hun raam op de eerste rang. De buurt maakte al meer mee rond de oude horecazaak, waaronder een granaatexplosie.
 1. Kappers eindelijk weer open: 'Het zit niet meer. Geen model in te krijgen'
  Play

  Kappers eindelijk weer open: 'Het zit niet meer. Geen model in te krijgen'

 2. De telefooncel: 'Ik maak er al jaren geen gebruik van'
  Play

  De telefoon­cel: 'Ik maak er al jaren geen gebruik van'