Op de voorgrond Summa-teamleider Rieke Wilke en Summa-docente Susanne Smits. Op de achtergrond (vlnr) Neos-praktijkbegeleider Mirte en haar - binnenkort - nieuwe collega's Arina en Danee. Ze staan voor het nieuwe gebouw van Neos aan de Boutenslaan in Gestel.
Volledig scherm
Op de voorgrond Summa-teamleider Rieke Wilke en Summa-docente Susanne Smits. Op de achtergrond (vlnr) Neos-praktijkbegeleider Mirte en haar - binnenkort - nieuwe collega's Arina en Danee. Ze staan voor het nieuwe gebouw van Neos aan de Boutenslaan in Gestel. © Kees Martens/DCI Media

Studenten Summa volgen hun lessen bij Neos: Confronterend, maar waardevol voor student en docent

EINDHOVEN - Hoe handig en efficiënt is het om als student je studielessen bij de organisatie te krijgen waar je later ook gaat werken en nee, dat noemen we geen stage. Die manier van werken bevalt goed bij de opleiding maatschappelijke zorg van het Summa College in Eindhoven. Dit studiejaar gebeurde dat al bij de GGZe en Neos. Volgend jaar komt daar Lunetzorg nog bij.

  1. Regio wil Nuenen compenseren als distributiereuzen zijn tegen te houden: ‘Dit is zeer ongewenst’
    PREMIUM

    Regio wil Nuenen compense­ren als distribu­tie­reu­zen zijn tegen te houden: ‘Dit is zeer ongewenst’

    EINDHOVEN/NUENEN - De gemeenten in het Stedelijk Gebied Eindhoven (SGE) zijn bereid om in de buidel te tasten als Nuenen kan voorkomen dat er drie grote distributiecentra worden gebouwd op bedrijventerrein Eeneind-West. De Eindhovense wethouder Stijn Steenbakkers (Economie) heeft dat gezegd in reactie op zorgen die er ook in de Eindhovense politiek volop zijn over de Nuenense plannen.