Volledig scherm
Twee auto’s botsten op de kruising met de Boutenslaan en de Hoogstraat in Eindhoven. © Bert Jansen

Twee auto's botsen op elkaar in Eindhoven, twee ambulances opgeroepen

EINDHOVEN - Twee auto's zijn woensdagavond op elkaar gebotst op de kruising met de Boutenslaan en de Hoogstraat in Eindhoven. Twee ambulances werden opgeroepen om de bestuurders eerste hulp te verlenen. 

Of iemand gewond raakte en naar het ziekenhuis moest, is niet bekend. De brandweer kreeg in eerste instantie de melding binnen dat er een auto in brand zou staan, maar dat bleek rook te zijn die uit de airbag kwam. Er werden absorptiekorrels gestrooid om gelekte olie en koelvloeistof op te zuigen.

  1. Honderden Eindhovense studenten al twee dagen geen internet door gebroken kabel ‘ver weg’ bij Culemborg: ‘We zijn machteloos’
    PREMIUM
    Update

    Honderden Eindhoven­se studenten al twee dagen geen internet door gebroken kabel ‘ver weg’ bij Culemborg: ‘We zijn machteloos’

    EINDHOVEN - Al meer dan twee dagen is het leven in de studentenwoningen van wooncorporatie Vestide in Eindhoven ‘moeilijk’. Door een kabelbreuk vrijdagmiddag - ‘ergens onbegrijpelijk ver weg’ - bij Culemborg ligt het internet er voor veel studenten al dagen uit. ,,We voelen ons machteloos, omdat de helpdesk constant valse beloftes doet”, zegt een student tegen deze site die met tachtig anderen aan de Boutenslaan woont.