Thinkstock
Volledig scherm
PREMIUM
© Thinkstock

Van voetstuk gevallen advocaat uit Eindhoven vecht voor laatste kans

EINDHOVEN - Vakgenoten in de advocatuur zijn hem beu. Ze balen van de Eindhovense collega die met zijn wangedrag een schandvlek is voor het vak. Zelf vecht de 33-jarige advocaat voor zijn laatste kans. 

 1. Vijftien jaar na zijn dood is Eindhovense theatercoryfee Ton de Jong niet vergeten: in de trein bedacht hij hele shows
  PREMIUM
  In Herinnering

  Vijftien jaar na zijn dood is Eindhoven­se theaterco­ry­fee Ton de Jong niet vergeten: in de trein bedacht hij hele shows

  EINDHOVEN - Vergeten is hij allerminst. De rasechte Eindhovenaar Ton de Jong inspireerde en motiveerde tot op de dag van vandaag, en verdient het om nog eens in de spotlights gezet te worden, zegt zijn dochter Wendy. De oprichter van Lichtstad Revuetheater overleed vijftien jaar geleden aan kanker, aan de vooravond van de laatste show die hij had gemaakt: ‘Jewels of the World’.
 2. Met 16 kinderen vertrokken de Verdonckjes uit Valkenswaard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

  Met 16 kinderen vertrokken de Verdonck­jes uit Valkens­waard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

  EINDHOVEN - Uit liefst achttien personen bestond het Valkenswaardse gezin Verdonck dat in 1955 naar Australië emigreerde. Hier bij vertrek op de foto vastgelegd door Frans van Mierlo. Hoe is het de gezinsleden vergaan aan de andere kant van de wereld? We komen via d.hoekstra@ed.nl graag in contact met mensen die meer informatie hebben. Kijk ook op ed.nl/oudedoos voor meer foto’s.