Sportzaak Van Kooijk aan de Mathildelaan in Eindhoven in 1956.
Volledig scherm
Sportzaak Van Kooijk aan de Mathildelaan in Eindhoven in 1956. © Frans van Mierlo

Wie ging er in 1956 schoenen passen bij sportwinkel Van Kooijk in Eindhoven?

EINDHOVEN - Een foto gemaakt bij sportzaak van Kooijk aan de Mathildelaan in Eindhoven. Gemaakt in oktober 1956. Wie weet welk gezelschap er hier op de foto nieuwe schoenen past? Ook anekdotes over de sportzaak of de familie Van Kooijk zijn welkom. We komen via d.hoekstra@ed.nl graag in contact met mensen die meer informatie hebben. Kijk ook op ed.nl/oudedoos voor meer foto’s.

  1. Met 16 kinderen vertrokken de Verdonckjes uit Valkenswaard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    Met 16 kinderen vertrokken de Verdonck­jes uit Valkens­waard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    EINDHOVEN - Uit liefst achttien personen bestond het Valkenswaardse gezin Verdonck dat in 1955 naar Australië emigreerde. Hier bij vertrek op de foto vastgelegd door Frans van Mierlo. Hoe is het de gezinsleden vergaan aan de andere kant van de wereld? We komen via d.hoekstra@ed.nl graag in contact met mensen die meer informatie hebben. Kijk ook op ed.nl/oudedoos voor meer foto’s.