Op het raam van een gesloten winkel hangt een bord met de tekst wij gaan sluiten. Door de lockdown zijn veel niet-essentiele winkels al lange tijd gesloten en vreest de sector voor faillissementen.
Volledig scherm
PREMIUM
Op het raam van een gesloten winkel hangt een bord met de tekst wij gaan sluiten. Door de lockdown zijn veel niet-essentiele winkels al lange tijd gesloten en vreest de sector voor faillissementen. © ANP

Zuidoost-Brabant kent weinig faillissementen, maar geen reden voor hosanna

EINDHOVEN/HELMOND - Veel bedrijven hebben het zwaar vanwege de coronacrisis. Toch zijn er ook in Zuidoost-Brabant relatief weinig faillissementen, blijkt uit cijfers van de Kamer van Koophandel. Maar reden om opgelucht adem te halen is er allerminst.

 1. ‘Politieke Tinder’ van studenten laat niet zien wat partijen zoal beloven, maar hoe ze daadwerkelijk stemmen
  PREMIUM

  ‘Politieke Tinder’ van studenten laat niet zien wat partijen zoal beloven, maar hoe ze daadwerke­lijk stemmen

  EINDHOVEN - Met de verkiezingen in aantocht rijst voor veel kiezers weer de vraag: welke partij past het best bij mij? Voor een goed antwoord ontwikkelde een groep studenten van Fontys in Eindhoven Slimmer Kiezen, een programma dat werkt zoals datingsite Tinder. ,,Onze site geeft een veel eerlijker beeld. Tussen iets willen en dat ook uitvoeren zit een wereld van verschil.”
 1. Samenvatting: PSV - RKC Waalwijk
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting: PSV - RKC Waalwijk

  23 januari
 2. De avondklok zorgt voor lege straten in Tilburg
  Play

  De avondklok zorgt voor lege straten in Tilburg