Alexander Nathan miste een plek voor gamers met een handicap en richtte die zelf op. Als trotse eigenaar van Permastunned Gaming breekt hij een lans voor gamers met een beperking.
Volledig scherm
Alexander Nathan miste een plek voor gamers met een handicap en richtte die zelf op. Als trotse eigenaar van Permastunned Gaming breekt hij een lans voor gamers met een beperking. © Alexander Nathan

Alexander breekt lans voor gamers met een handicap: ‘Wij kunnen net zo goed gamen als iedereen’

Gamen met een handicap is vanzelfsprekend niet altijd gemakkelijk. Er is in Nederland bovendien geen duidelijke plek waar je als gamer met een beperking terechtkon. Alexander besloot die plek op te richten, noemde het Permastunned Gaming en is trots op wat hij tot nu toe heeft bereikt.

 1. Virtual reality en esports komen samen op gloednieuw online platform

  Virtual reality en esports komen samen op gloednieuw online platform

  VR-specialist Wouter van den Bijgaart van The VR Room en esports-expert Thomas Runhart van de Esports Game Arena hebben hun krachten gebundeld om beide expertises, virtual reality en esports, samen te brengen in het allereerste VR esports-platform van Nederland. Naast de Engelstalige website VREsports.com, die volledig in het teken staat van competitief gamen in VR, lanceren de partijen later dit jaar bovendien een toernooiplatform met eigen community, genaamd VREvolution.
 1. Nunnely over Groningen - Willem II: 'Juist in zware periodes moeten we goed bij elkaar blijven'
  Play

  Nunnely over Groningen - Willem II: 'Juist in zware periodes moeten we goed bij elkaar blijven'

 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie