Volledig scherm

Alleen rugnummer 6 is nog vacant bij FC Den Bosch

DEN BOSCH - Met de officiële toevoeging van Zija Azizov en Sam Kersten aan de selectie bestaat de hoofdmacht van FC Den Bosch nu uit 22 spelers, een minder dan voorafgaand aan dit seizoen door de technische staf werd gewenst.

Beide 18-jarige spelers trainden al langer mee met de Bossche hoofdmacht en zaten ook al regelmatig bij de wedstrijdselectie, maar nu hebben ze ook hun eigen vaste rugnummer: Azizov 12 en Kersten 13. Daarmee is alleen rugnummer 6 nog vacant bij de selectie van FC Den Bosch die tot en met nummer 23 loopt.

Azizov is momenteel overigens op trainingskamp met de nationale U19-ploeg van Azerbeidzjan. Ook Vykintas Slivka heeft interlandverplichtingen. De 21-jarige Juventus-huurling is door de Litouwse bondscoach Edgaras Jankauskas in het komende competitievrije weekend opgeroepen voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Schotland (uit) en Malta (thuis).

Volgende week woensdag voegt Slivka zich dan weer bij de selectie van FC Den Bosch. Die hervat de competitie op vrijdag 14 oktober met een thuiswedstrijd tegen SC Cambuur.