Volledig scherm
Bart Biemans (links), hier in duel met VVV-spits en voormalig Den Bosch-speler Ralf Seuntjens, ontbreekt vrijdagavond tegen Jong PSV. © Peter van Ninhuys/Pro Shots

Bart Biemans twee jaar langer bij FC Den Bosch

DEN BOSCH - Bart Biemans speelt ook de komende twee seizoenen in het shirt van FC Den Bosch. De Belgische verdediger bereikte een akkoord met de club van trainer Wiljan Vloet over een tweejarig contract.

Biemans kwam het afgelopen halfjaar al op huurbasis uit voor Den Bosch. Daarvoor speelde de 28-jarige centrumverdediger voor Willem II (van 2008 tot 2011) en voor Roda JC (van 2011 tot afgelopen winter, toen die club hem verhuurde aan Den Bosch).

Zijn contract bij Roda liep deze zomer af. Het voorbije halfjaar speelde Biemans zestien wedstrijden voor Den Bosch waarin hij vier keer scoorde. In totaal heeft hij nu 203 wedstrijden in het Nederlandse profvoetbal achter zijn naam staan, waarin hij twintig keer trefzeker was.

Directeur Edward van Wonderen van FC Den Bosch is blij met het akkoord met Biemans."Bart Biemans is een ervaren verdediger, die afgelopen seizoen al zijn meerwaarde bij FC Den Bosch heeft laten zien. Hij is zowel mentaal als fysiek sterk en heeft een goed spelinzicht. Bart is een gedreven speler die het afgelopen half jaar al kennis heeft kunnen maken met de club. Ik ben erg blij dat we een speler als Bart twee jaar voor de club kunnen behouden.”

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement