Volledig scherm
© Toin Damen

Dennis Kaars terug in de spits bij FC Den Bosch

FC Den Bosch hervat de competitie vrijdagavond thuis tegen Almere City met Dennis Kaars als centrumspits. De Noord-Hollander was sinds de thuiswedstrijd tegen FC Volendam (3-1-winst) op 17 november tweede keus in de punt van de aanval.

Jort van der Sande, die Kaars destijds afloste als eerste spits, miste de afgelopen week een deel van de voorbereiding op de tweede seizoenshelft door ziekte. Hij is nog niet fit genoeg om vrijdag in de basis te starten en begint op de bank.

FC Den Bosch-trainer Wil Boessen: ,,Maar ik kon eigenlijk ook niet meer om Dennis heen. Op de training schoot hij deze week vanuit alle hoeken raak."

Vleugels
Sven Blummel en Danny Verbeek krijgen de voorkeur op de vleugels. Oussama Bouyaghlafen zit daardoor op de bank. De Juventus-huurlingen Giorgio Siani en Mattias Andersson, die beiden terugkomen van een hamstringblessure, trainden deze week al wel mee, maar zijn nog niet fit genoeg voor een plaats in de wedstrijdselectie.

Vermoedelijke opstelling: Heemskerk; Deijl, Kersten, Biemans, Van der Winden; Van Son, Vossebelt, Mert; Blummel, Kaars, Verbeek.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement