Volledig scherm
Dennis Kaars (links), hier vorig seizoen voor FC Den Bosch in duel met Ferry de Regt van FC Oss, vervolgt zijn voetballoopbaan bij Quick Boys. © Marcel Bonte/Pro Shots

Dennis Kaars verhuist van FC Den Bosch naar Quick Boys

Dennis Kaars vervolgt zijn voetballoopbaan bij Quick Boys in Katwijk. De 30-jarige spits heeft zijn contract bij FC Den Bosch vrijdag laten ontbinden.

Kaars was sinds de overname van FC Den Bosch door Kakhi Jordania overbodig geworden in stadion De Vliert en had te horen gekregen dat hij mocht vertrekken.

De aanvaller sprak met verschillende ploegen uit de tweede en derde divisie en koos uiteindelijk voor Quick Boys. ,,Een van de meest roemruchte amateurclubs van Nederland. Prachtig om daarheen te gaan", zei hij vrijdag .

Derde divisie
Bij Quick Boys belandt Kaars opnieuw in de derde divisie, waar hij twee seizoenen geleden bij de De Dijk met 41 (!) doelpunten topscorer was. Toen speelde hij in de zondagse derde divisie, nu komt hij in de zaterdagse variant. ,,En die is volgens mij wel wat sterker bezet", aldus Kaars.

Zijn overstap naar het profvoetbal bracht de speler uit Monnickendam niet wat hij ervan gehoopt had. Bij FC Den Bosch kwam hij afgelopen seizoen in de eerste divisie niet verder dan 6 competitietreffers.

Kaars gaat in principe twee seizoenen bij Quick Boys spelen. ,,De ploeg heeft de ambitie te promoveren naar de tweede divisie. Ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen."