Volledig scherm
PREMIUM
Bij een 1-1 tussenstand mist aanvoerder Danny Verbeek van FC Den Bosch een penalty. AZ-doelman Rody de Boer brengt redding. In de slotfase stopt de Bossche goalie Wouter van der Steen een strafschop van Ferdy Druijf. © BSR Agency

En weer is er treurnis bij FC Den Bosch op maandagavond

FC Den Bosch weet ook bij de beloften van AZ niet te winnen. Na een zotte tweede helft wordt het in Wijdewormer 2-2.

Het beste nieuws van gisteravond? Er staan voor FC Den Bosch dit seizoen geen wedstrijden meer gepland op maandagavond. En dat is maar goed ook. Want FC Den Bosch en duels op maandag, het wordt nooit wat. Na de eerdere 2-2 bij Jong PSV en de 5-1-dreun bij Jong FC Utrecht van twee weken geleden werd het gisteren in de troosteloze ambiance van het AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer 2-2 tegen Jong AZ.

  1. Shirtsponsor FC Den Bosch staat plek af voor tekst ‘Samen tegen racisme’

    Shirtspon­sor FC Den Bosch staat plek af voor tekst ‘Samen tegen racisme’

    De spelers van FC Den Bosch zullen vrijdag het duel met Almere City spelen in een speciaal tenue. Shirtsponsor Schouten & Nelissen, van het gelijknamige bedrijf waar FC Den Bosch-voorzitter Jan-Hein Schouten in de directie zit, staat voor de rest van het seizoen zijn plek af op het shirt. Op de vrijkomende plek komt de tekst: Samen tegen racisme. Deze tekst komt ook op de achterzijde van het shirt te staan.