Teun van Grunsven (links) en Victor van den Bogert naast elkaar in de verdediging van FC Den Bosch in de verloren oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles.
Volledig scherm
PREMIUM
Teun van Grunsven (links) en Victor van den Bogert naast elkaar in de verdediging van FC Den Bosch in de verloren oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. © Pro Shots / Niels Boersema

Ex-rivalen zijn nu hecht duo in de defensie van FC Den Bosch: ‘We hebben allebei onze kans gegrepen’

Teun van Grunsven en Victor van den Bogert vochten de eerste maanden van dit seizoen om de plaats van rechtercentrale verdediger bij FC Den Bosch. Zondag in de verloren oefenwedstrijd tegen eredivisionist Go Ahead Eagles in Deventer (4-0) stonden de twee rechtspoten naast elkaar. En het ziet er naar uit dat ze daar nog wel even blijven staan.

  1. FC Den Bosch en voormalig financier Kakhi Jordania opnieuw voor de rechter: wie krijgt geld van wie?
    PREMIUM

    FC Den Bosch en voormalig financier Kakhi Jordania opnieuw voor de rechter: wie krijgt geld van wie?

    Een nieuw hoofdstuk in het juridische gevecht tussen FC Den Bosch en zijn voormalige financier Kakhi Jordania. Komende maandag is bij het gerechtshof in Den Bosch de eerste zitting uit het hoger beroep dat de voetbalclub heeft aangespannen in de zaak. Uit dat beroep moet uiteindelijk duidelijk worden wie er als winnaar uit de nu al jaren voortslepende juridische tweestrijd komt.