Volledig scherm
© BSR Agency

FC Den Bosch-fans verzamelen achter M-Side voor gezellige avond: ‘Neem Kindercola en zakje Haribo mee’

DEN BOSCH - Supporters van FC Den Bosch die vanavond niet de wedstrijd FC Den Bosch - Almere City FC mogen zijn, worden opgeroepen om tijdens de wedstrijd te verzamelen achter de M-Side.

De vakken M5, M6 en M7 zijn nog niet welkom, omdat die vakken dicht blijven als straf voor het racistisch bejegenen van Excelsior-speler Ahmad Mendes Moreira op 17 november 2019. In de vorige thuiswedstrijden tegen Jong FC Utrecht waren die vakken ook leeg. 

Sfeergroep Duketown Crew roept nu supporters op om rond 19.45 uur te verzamelen achter de M-Side om de club te steunen om daar een gezellige avond te hebben. ,,FC Den Bosch is namelijk véél meer dan alleen het voetbal. Dus neem je Kindercola, zakje Haribo en een goed humeur mee, dan gaan we er gewoon weer een topavond van maken!”

  1. ‘Naar Brabant komen lijkt me geen goed idee nu’
    PREMIUM

    ‘Naar Brabant komen lijkt me geen goed idee nu’

    Tom van Weert stond zowaar op het trainingsveld afgelopen woensdag bij zijn Deense club Aalborg BK. ,,Maar geen gekke dingen, hoor. We trainden individueel een fysiektrainer erbij. Dat vond ik wel prettig, want elke dag helemaal in je eentje oefeningen doen, daar word ik niet blij van. Dan heb ik eerder de neiging om bij achttien van de twintig bewegingen te stoppen dan wanneer er iemand mee kijkt”, aldus de uit Sint-Michielsgestel afkomstige spits, die eerder voor FC Den Bosch, Excelsior en FC Groningen voetbalde.