Volledig scherm
Kevin Felida (links) kwam deze zomer in de oefenwedstrijd tegen De Graafschap ook al in actie voor het eerste elftal van FC Den Bosch. Hier duelleert hij met Lars Nieuwpoort. © Toin Daemen/Pro Shots

FC Den Bosch haalt Kevin Felida bij de hoofdmacht

Kevin Felida maakt per direct deel uit van de hoofdmacht van FC Den Bosch. De 18-jarige middenvelder komt over uit het beloftenelftal.

Felida maakt dit seizoen nog af op amateurbasis en voetbalt vanaf komende zomer als contractspeler voor FC  Den Bosch. Hij ondertekende gisteren een verbintenis tot de zomer van 2020.

Voordat hij in de jeugdopleiding van FC Den Bosch belandde, speelde Felida bij Excelsior. Daarvoor kwam hij uit voor VV Spijkenisse, waar hij zijn voetballoopbaan begon.

Invaller
FC Den Bosch-trainer Wil Boessen liet Felida twee weken geleden in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles (3-0) als invaller zijn eerste officiële minuten maken in het eerste elftal. Komende vrijdag zit hij in het thuisduel tegen Fortuna Sittard opnieuw op de bank.

Boessen is gecharmeerd van de verdedigende middenvelder. ,,Met de rust en kalmte die hij in zijn spel heeft, voetbalt hij niet als een 18-jarige, maar als een routinier."

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement