Volledig scherm
Imrane Oulad Omar poseert voor het eerst in het tenue van FC Den Bosch. © FC Den Bosch

FC Den Bosch heeft met Oulad Omar eerste aanwinst binnen

FC Den Bosch heeft zich per direct versterkt met Imrane Oulad Omar (20). Dat maakte de club vanavond bekend. De aanvallende middenvelder komt over van AS Trencín en is de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen, dat volgende week van start gaat.

Oulad Omar begon zijn carrière in de jeugd van DWS en belandde via de jeugdopleiding van SC Heerenveen bij Zeeburgia en later Achilles'29, dat de offensieve middenvelder vorige zomer naar AS Trencín zag gaan. De Slowaakse club, tegenstander van Feyenoord in de derde voorronde van de Europa League, is in handen van Nederlander Tscheu la Ling. Coach Ricardo Moniz had in zijn selectie dit seizoen geen plaats voor Oulad Omar.

,,Imrane is creatief en is in staat om zijn teamgenoten in scoringspositie te brengen. Hij is gemotiveerd en gedreven om zijn kwaliteiten bij FC Den Bosch te bewijzen", aldus directeur Paul van der Kraan op de clubsite. ,,Met het aantrekken van Imrane laten we zien dat in de nieuwe situatie bij FC Den Bosch talentontwikkeling nog altijd hoog in het vaandel staat."

Oulad Omar tekent een contract voor een seizoen. FC Den Bosch heeft een eenzijdige optie om de verbintenis met nog eens twee seizoenen te verlengen.