Volledig scherm
Vincent Vermeij. © Emiel Muijderman

FC Den Bosch-huurling Vermeij tekent bij MSV Duisburg

Vincent Vermeij (24) heeft een nieuwe club gevonden. De spits die de laatste seizoenen bij Heracles Almelo onder contract stond, heeft een tweejarig contract bij MSV Duisburg getekend.

Vermeij kwam in de zomer van 2016 over van De Graafschap. Heracles tastte destijds flink in de buidel voor de lange aanvaller, maar de jeugdspeler van Ajax kon die verwachtingen nooit helemaal waarmaken. Het afgelopen half jaar kwam hij op huurbasis uit voor FC Den Bosch.

MSV Duisburg kwam afgelopen seizoen uit op het tweede niveau van Duitsland, maar eindigde als laatste. Vermeij en zijn nieuwe club komen volgend seizoen dus uit in de 3. Liga. In 2007 speelde Duisburg nog op het hoogste niveau in Duitsland.

  1. Bossche M-side distantieert zich van racistische uitlatingen en komt met statement: ‘Dit mag nooit meer gebeuren’

    Bossche M-side distanti­eert zich van racisti­sche uitlatin­gen en komt met statement: ‘Dit mag nooit meer gebeuren’

    De M-side, de fanatieke FC Den Bosch-supporters, heeft zich in een statement op Facebook uitgesproken tegen racisme. Enkele supporters lieten zich afgelopen zondag vanaf de tribune racistisch uit richting Excelsior-speler Ahmad Mendes Moreira. ‘Voor ons als FC Den Bosch-supporters van de M-Side is het om te zorgen voor sociale controle, want dit kan en mag nooit meer gebeuren.’