Ringo Meerveld en Rik Mulders (rechts) vieren de 1-1 tegen Almere City. Romano Postema (links) deelt ook in de feestvreugde.
Volledig scherm
Ringo Meerveld en Rik Mulders (rechts) vieren de 1-1 tegen Almere City. Romano Postema (links) deelt ook in de feestvreugde. © BSR Agency

FC Den Bosch knokt zich naar een punt tegen Almere City

Met een knap 1-1-gelijkspel tegen Almere City herstelde FC Den Bosch zich donderdagavond van de zeperd tegen Helmond Sport van afgelopen maandag (1-2-verlies). De ploeg van trainer Erik van der Ven voorkwam daarmee ook dat de bezoekers de leiding in de Keuken Kampioen Divisie veroverden, het doel waarmee Almere City naar stadion De Vliert gekomen was.

 1. ‘De vraag blijft nog altijd hóe proportioneel de massieve toorn was die op FC Den Bosch neerkwam’
  PREMIUM

  ‘De vraag blijft nog altijd hóe proportio­neel de massieve toorn was die op FC Den Bosch neerkwam’

  Spraakzieners worden ze genoemd, afgeleid van spraakafzien. Het gaat daarbij niet alleen om de lippen, maar om de gehele gezichtsuitdrukking. Laten we die experts hier maar gewoon liplezers noemen. Liplezers spelen een hoofdrol in de opsporing van FC Den Bosch-supporters die zich vorig jaar racistisch misdroegen tegen Excelsior-speler Ahmad Mendes Moreira. Maandag laat het Openbaar Ministerie (OM) op Omroep Brabant beelden zien in de hoop tv-kijkers tot bruikbare tips te verleiden.
 1. Köhn zakt in Waalwijk door ondergrens heen en is het exit voor Koster?
  Play
  Clubwatchers

  Köhn zakt in Waalwijk door ondergrens heen en is het exit voor Koster?

 2. RKC-aanvoerder Tahiri scoorde voor zijn overleden neefje: ‘Het enige dat ik voor hem kon doen’
  Play

  RKC-aanvoerder Tahiri scoorde voor zijn overleden neefje: ‘Het enige dat ik voor hem kon doen’