Volledig scherm
Voorzitter Jan-Hein Schouten van de raad van commissarissen van FC Den Bosch, afgelopen winter in stadion De Vliert. © copyright Marc Bolsius

FC Den Bosch: ‘Met goed verhaal en sluitende begroting richting Zeist’

Hoewel FC Den Bosch vrijdag in eerste instantie niet wilde reageren op het nieuws van Brabants Dagblad over het sluitend maken van de begroting voor het lopende voetbalseizoen, heeft de club nu toch een verklaring doen uitgaan van voorzitter Jan-Hein Schouten van de raad van commissarissen.

Daarin bevestigt Schouten dat de club maandag ‘met een goed verhaal en een sluitende begroting’ naar de KNVB in Zeist gaat. Schouten: ,,Tenminste, dat vinden wij. Uiteindelijk is het ter beoordeling aan de Licentiecommissie van de voetbalbond of ook zij van mening is dat onze aangepaste begroting, en het plan van aanpak dat daarbij hoort, nu in orde zijn. Wij hebben de verwachting dat dit zo is en we hopen zo snel mogelijk na maandag ook formeel het verlossende bericht te vernemen. Feit is dat wij de stukken maandag aanstaande voor 17.00 uur met vertrouwen zullen inleveren.” 

De voorzitter meldt verder dat FC Den Bosch komend weekend nog wel ‘de laatste puntjes op de i moet zetten’. De KNVB had FC Den Bosch eerder de tijd gegeven om uiterlijk komende maandag een sluitende begroting in te dienen om zo de licentie betaald voetbal veilig te stellen.