Volledig scherm
Stadion De Vliert. © copyright Marc Bolsius

FC Den Bosch praat met KRC Genk over huren linksback Amine Khammas

FC Den Bosch lijkt met de 19-jarige Marokkaanse Belg Amine Khammas de gewenste versterking gevonden te hebben op de linksbackpositie. De club is met het Belgische KRC Genk in gesprek over het huren van Khammas.

Naar verluidt is een akkoord heel dichtbij. FC Den Bosch was al langer op zoek naar versterking links achterin om dat Jordy van der Winden de enige linksbenige verdediger in de selectie was.

Hoofdmacht
Khammas maakte afgelopen seizoen deel uit van de hoofdmacht van KRC Genk en deed dertien wedstrijden mee in de hoogste afdeling van het Belgische voetbal. Deze zomer werd hij na interne strubbelingen bij de club teruggezet naar het beloftenelftal.

  1. Kennelijk konden M-Side en Hell Side het snel goed met elkaar vinden
    PREMIUM

    Kennelijk konden M-Side en Hell Side het snel goed met elkaar vinden

    Over de teruggekeerde euforie rond FC Den Bosch trok vorig weekeinde een donkere schaduw. De heropening van de anderhalf jaarlang gesloten gebleven Oosttribune ging gepaard met supportersgeweld. Alwéér! Gierende politieauto’s, bemand met tientallen ME’ers,raasden rond De Vliert. In het stadion bestormden aanhangers van FC Twente, gehuld met bivakmutsen, het veld om hun frustratie vanwege de nederlaag af te reageren op hekwerk en reclameborden.